Tisdag

i'm fresch again !
Har precis duschat , ska nu barra föna & fixa håret, sminka mig & klä på mig, sen sticka till bussen, för att åka hem till Pillan. Och allt detta ska jag hinna på 35 minuter, aja. Får väl slita loss mig från datan nu, ska bara sätta på some music (;
Får se om jag får något med mig hem från väla idag då ;D


jag & min blondie på valborg .


Planerat allt nu !

Ligger just nu i sängen och snackar med pernilla & väntar på att sötnosen ska logga in.
Är nästan helt död nu asså. I söndags kom Pernilla hit, sjöng sing star & snackade massa skit, senare på kvällen kom även marika hit, stack och käkade på carsona, skit god pizza asså, med kebab bacon & pommes på :D sjöng ännu mer sing star, sen kom mattias (pernillas kille) & så spelade vi gh, sen kom ann-caroline också hit :) sen stack kärleksparet hem och vi sjöng ännu mer :D sen stack marika hem. Men jag & ac sjöng ännu mer in på natten :) sen stack vi hem till henne, satte oss nere vid tv & jag hade såkalrt med mig datan ner så jag kunde snacka med ab :) hihi. Sen nanna jag över där, men det var inte mycket sömn man fick, 5 timmar senare väcker hon mig & klagar på att jag itne får sova längre, skulle upp och göra frukost, jätte goda rågbullar fick man :D haha som hon själv hade "gjort" ;P sen stack vi och tränade i någon timme sen slocknade jag direkt framför tv;n när jag kom hem, så jag missade hem till gården :( Men vaknade vid 2 så gick ut till nasse och städade och mös :D pernilla önskade nog att hon var där :D Men sen kom marika inom här vid 5 när hon var ute och gick med Zorro, så blekte jag några slingor på henne & eftersom där blev färg över så tog hon min utväxt med :) Spelade sedan mario party & wii hela kvällen :D eller tills nu när jag kom hem vid halv 12 :) så är skiiit trött nu.

Och så loggade precis ab in nu men nu måste jag lägga mig för ska upp 7-8 imorgon, ska nämligen ta bussen klockan 10 hem till Pernilla, ska senare vid 12 ta bussen in till väla, & shoppa loss :D


Grr, sååå snygg bild. HAHA ! men där ser ni min förskräckliga utväxt iaf & mina onoppade ögonbryn + morgonfrillan. Bra Therese (Y) !
Glad att den är borta speciellt nu när det är Hbg-festivalen till helgen.


På tal om Helsingborgsfestivalen så har vi bestämmt hur vi ska göra nu :
* Torsdagen, ska vi åka in där på eftermiddagen någongång, men bara för att gå och kolla på marknaden och sånt.
* Fredagen, blir att åka och träna & sola på morgonen, sen hem snabbt och göra vid sig, in till Hbg, över till Danmark & köpa dricka m.m. och sätta oss på krogen, tills vid 7 kanske? då åker vi över till Helsingborg igen där vi fortsätter med suuuupandet, eller vad säger du pillis ? :) Blir antagligen att sova hemma hos marika i husvagnen då med.
* Lördagen, antagligen upp till storan som vanligt på morgonen när man söver i husvagnen (Y) , sen åka och sola, sen göra vid oss & åka ut och äta gott någonstanns, sedan bär det av hem till min kära syster, där det ska festas satan. Sen vid 7 blir det att åka in till Helsingborg & så blir det väl att möta upp pågarna då som kommer från Dk då, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda? men man hoppas ju bara på att den ska bli lika lyckad som förra året, eller vad säger du marika? (; Sen blir det väl att sova i husvagnen efteråt då med, börjar bli som en tradition eller? :)

Nej nu måste jag faktiskt slita mig loss från datan, och försöka sova.
Puss på er alla & godnatt ! ♥


tatto !

Nu efter sommaren hade jag tänkt att tattuera mig.
Har panik, vet inte vad, vet inte var. Vill ju inte ångra mig sen när jag blir äldre.
Vill ha något hjärta eller stjärna. Låter kanske lite mesigt, men som sagt, jag är bara 16 år och jag vill verkligen inte ångra mig sen efter ett tag, så vill ha något litet där den inte syns så mycket.



När marika var här igår så lekte vi lite, såå många vill jag itne ha, men skulle varit snyggt med kanske 3-5 stjärner på anklen? Nåja vi får allt se, vad tycker ni är snyggt ?


Hej svejs igen !

Oj, längesen man skrev här, men har inte varit på humör eller haft tid till att göra det så att säga. Helgen har varit rolig som vanligt, var ju och kollade mamma mia i torsdags med marika, och i fredags så åkte jag och marika & tränade på morgonen, sen så lagade vi mat, makaroner och köttfärssås, det lättaste :D Jaa, sen sov jag ett tag i marikas skööna säng medans hon laddade ner alla låtar från filmen i torsdags, haha. Vi tog ett dopp i poolen med, sen fixade vi oss och Pernilla & Josse kom :) Så kollade tv & hade det mysigt, spelade även monopol :D sen kom ju pernillas alkis kille med på besök ;P
Igår kom marika hit, så spelade vi mario party :D fett längesen , så kuuul, haha ! Senare kom ac med och vi sjöng singstar hela kvällen , och sen sov hon här :)

Idag så kommer Pernilla och vi ska till marika en runda, när hon kommer hem från Falsterbo.


Pernilla, marika & therese. Saknar verkligen mitt långa bruna hår .
Behöver dig här hemma nu :*

Mamma mia

Det blev ändrade planer, eftersom josse jobbat länge idag så orkade hon inte & pernilla som varit i sjöbo hela dagen orkade heller icke, så jag och marika åkte istället in till Helsingborg vid 8 tiden, för att gå på bio :) kollade mamma mia, riktigt bra var den, bara att där satt ett par feta blattar bakom oss som bara snackade hela tiden, skit störigt. Sen var vi och k'kade på max & tog tåget hem vid kvart över 12, men det vara bara det att det stannade i åstorp och inte gick hela vägen till klippan, så jan(marikas pappa) var jätte snäll och ville komma och hämta oss där :)


nu ska jag snacka klart med arber sen ska jag lägga mig :)

Halmstad ikväll

Så precis duschat & fönat mitt hår, halmstad ikväll ju :D
Har inte haft tid för att skriva tidigage, har tränat imorse, sen städat här hela dagen och sen vid 3 fick vi gäster och så tränat vid 4 med marika :)
Nej nu måste jag sminka mig, och som vanligt har jag bråttom och stressigt.
hörs ikväll.

Mina babes är äntligen hemma !

Välkommen hem Marika & Pernilla ! ♥

Kom nyss hem från marika, guud vad brun & fiin hon hade blivit :) (lite avis faktiskt). Och jädrans med bilder hon hade tagit. Har iaf saknat henne mycket :)
Har nästan inte gjort ett skit idag, förutom tränat med ann-caroline vid 5 tiden, sen var tobbe, emil & dresen här ett tag med innan, berättade lite om resan och visa bilder och sånt :) Sen körde dem mig till marika.


marika hade köpt en fiin nyckelring till mig ;P haha

Imorgon blir det iaf Halmstad med töserna :D
Nu ska jag jag kolla klart south park .

Äntligen onsdag

Godmorgon allihopa !
Försov mig satan i det idag. Skulle ju upp 9 för att träna med ac, men det kunde ju jag glömma, längesen jag sovit såhär länge, men skönt var det. Så får bli träning ikväll med Josefin istället.
Nu måste jag in i duschen, sen iväg.

Idag kommer ju mina älsklingar hem
:D ! <3

wookade grönsaker, var dag?

I'm back !
Så nu är jag hemma från Josefin igen.
Åkte som sagt & solade vid halv 6 tiden, och lite över 6 tog jag bussen till källna.
Vi lade mat, wookade grönsaker & kycklingfilé med nudlar, så jävla gott det blev :D


josse, det gjorde vi bra :D


Ska städa upp här lite nu & sen blir det att ligga framför tv;n tills 12, south park & sex and the city får man ju bara inte missa ! :)

Pussar & Godnatt .

träning med josse & gunilla

Är nu hemma från träningen, tog det lite lättare nu eftersom jag redan varit där och tränat imorse.
Vid 6 ska jag ta bussen hem till Josefin & vi ska laga en god middag, wook grönsaker & kycklingfilé med nudlar hade vi tänkt oss, men innan dess ska jag hinna sola ett tag med :)

Så nu ska jag in i duschen så jag blir fräsch !




Längtar till helgen , <3

fixing my nails

Josefin ringde precis, ska träna med henne om en kvart så måste snabba mig nu.
Sen hade vi tänkt att vi skulle äta en god middag hemma hos henne ikväll :)


Fina mina naglar blev va ? :) hihi.


la vykort

Fick ett urgulligt vykort med posten innan idag.
Ja man kan ju gissa vem det var ifrån, jo min majki :)

Såhär stod det:

Hola Guapa
Just nu sitter vi på vår balkong & blåser upp luftmadrass.
Idag ska vi även hyra trampbåt. Igår satt vi på baren hela
kvällen världens godaste drink "tutti frutti".
Nu ska vi ut och glassa, 35-40 C*
Älskar & saknar dig / Marika

Såg på Pernillas bdb med att dem skulle åka nu imorse, så dem bör nog komma hem någongång imorgon eftermiddag, får väl ringa till Kerstin (marikas mamma) och höra vilken tid exakt så man kan hänga med och hämta henne, så det blir väl att spendera morgondagen eller torsdagen med henne :)

Igår när josefin ringde, så nämde hon att hon hade fått ett vykort då från marika, men det hade ju inte jag fått. Så sur jag blev, haha ! Men det roliga var att när jag med fick det nu imorse så stod där nr 16 på gatan, det ska vara 20. Eftersom dem har byggt nya hus här bredvid oss så har vi nämligen fått byta nummer med, så det var därför jag inte fick det igår, för mina grannar hade fått det istället, haha :)



<3

Tisdag

Heeej sötnosar !
Hoppas ni mår bra idag, själv är man sleden jädrans i det. Har ju redan varit och tränat imorse vid 9 med ac, och det tar en del på krafterna. Och precis kollat hem till gården :D
Sitter nu & väntar på att Jossan ska ringa, så vi kan hitta på något. Ska ju till landskrona sen också vid 4 tiden, och så blir det väl träning ikväll med :)

Nu ska jag ta och fixa mina naglar & in i duschen !


Puss
T

dålig uppdatering

Hej på er !
Usch sicken dålig uppdatering det blev idag, men har som sagt inte suttit vid datorn idag, har inte haft orken till det, har mestadels av dagen legat och sovit och varit nere hos vetrinären med molle, min katt. Han har varit i slagsmål och sletit ut en del av ögat, som är tvunget att opereras, så jag & pappa ska åka in till landskrona imorgon vid 4 tiden för att få det fixat. Och efter det så blir det träningen med min älsklings Josefiin :)

Har nyss kommit hem förresten, precis varit & lämnat ann-caroline, eller ja jag skulle ändån åka och hämta hem min cykel som jag ahde på stationen, hon kom hit vid 9 tiden, sjöng sing star & snackade om allting. Funderade på om vi skulle kolla på walk the line med men det hann vi inte med, kanske får göra det imrogon efter morgonträningen? nej för då ska vi ut och sola om det nu blir fint väder för en gångs skull, och hade tänkt handla hem lite gott till det som jordgubbar & sånt :) så får väl kolla den filmen efter det antar jag :) men blir det inget kanonväder så solar jag på oasis istället (a)

Och nu är det bara 2 dagar kvar till töserna kommer hem :) saknar ju er, får hoppas att vi alla hittar på något på fredag. Vet inte vad som händer då eller jag kommer inte ihåg iaf, men på lördag blir det väl att åka hem till Hampus, får väl se, vill ju vara med marika & pilla så mycket som möjligt nu.

världens bästa film !

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig :) upp tidigt imorgon ju, får se om jag uppdaterar mer då. Som sagt man har inte alltid lust att sitta vid datan och skriva. Men ha det bra !
Pussar & Godnatt !
T♥

trötter ,

Hej på er läsare!
Har faktiskt nydligen kommit hem från att ha varit och tränat i 1,5 timme med Ann-Caroline. Är riktigt trött nu så hade tänkt gå och lägga mig i någon timme, sen hem till gården klockan 12 ju, får man ju bara inte missa :)

T♥

Snart läggdags kanske?

Nu är jag riktigt trött, sängen för mig om 10 minuter kanske?
Kom hem från josse precis iaf, flummat hela kvällen typ? :D haha, gumman du är för underbar helt enkelt. Var först och hämtade mat i ängelholm och kollade på rena rama rolf :D HAHA ! sen slappade vi vid datan & lite sånt ;P
Älskar dig Josefine Hall, så otroligt mycket !

nu sitter jag här med en fanta exotic & snackar med favvis emil på msn :)
Nej ska hoppa ner i bingen nu, träning imorgonbitti med ac.


ursäkta bilden, sleden som fasen idag


"när ska du inse att jag inte vill något hellre än att vara med dig?"

UNDERBAR KVÄLL IGÅR !

Kvällen igår;
åkte hem till josse vid 5 tiden, gjorde vi oss lite, sen kom där gäster & vi åt världens godaste paj som gunilla hade gjort, med köttfärs & curry, mums! sen kom tobbe & emil, och vi började dricka & flumma lite ;P sen vid 10 åkte vi in till Ängelholm och satte oss där på uteserveringen och hade mys :) sen stack emil & tobbe bort til nicks ett tag medans jag och josse satt och sanckade lite till :) efter ett tag gick vi med dit då tobbe satt med sin älskade vid baren, haha nu menar jag alltså en gammal gubbe, alkis ;P haha så kul där var, sen vid halv 1 drog vi till saloon & drack lite och vid kvart över 1 tog vi en tur till kebabvagnen och krängde :D sen bussen hem vid halv 2 :) meningen var att tobbe & emil skulle sova hos mig, och spela monopol hela natten, men det var inte tobbe i bruk till så att säga, HAHA !

nej ush :) men kul hade vi, tack mina underbaringar ! <3
bjuder på några fina bilder med :)

miss Hall & jag, <3

tobbe & emil, haha sötingar ;P


<3

amen tjeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnna !



jag & baby, på uteserveringen :)


emil, på nicks :)

tobbe & emil, på nicks. haha då tobbe raggade på allt som rörde sig ;P

såååååå seeeeexiiiiiiiiiiiga !


emil & tobbe på bussen hem, haha tobbe du är bara för go !





Varför har jag ingen ork till att söka jobb?

Var precis i Helsningborg för att hämta isabell & micke från spaet, passade då även på att köra inom väla en snabbis, för att kolla på en våffeltång, tror ni dem hade det? - NEJ ! ahh blir så arg . Så gick vi in till elgiganten & kollade, där fan en minimal för typ 600 spänn, tror dem jag har råd med det eller? ;s Har nästan inte råd med något nuförtiden. Det halvåret jag bara har gått här hemma kunde jag haft ett jobb, men har jag ork till det tro? - NEJ där med, jag är så jädrans lat av mig så det inte är sant. Dåligt dåligt. Men ska försöka vara snäll mot mamma denna veckan, så kan jag får den av henne (a)

Ikväll ska jag antingen till min kära syster, käka tacos & spela xbox :D
Eller åka hem till Josefin & äta lite gott med hennes familj :)
lutar mest åt josefins håll, guuud vad goda pajer hennes mamma hade gjort igår, köttfärs med curry, det lovade hon att hon skulle göra till mig & tobbe någongång (a) :D


min goda räkmacka mamma hade gjort till mig till frukost :D


Dödstrött !

God morgon sötnosar !
Redan uppe? jag är själv dödstrött efter att ha kommit hem 4 nångång inatt.
Måste ta något att äta nu asså, riktigt hungrig. Lägger upp ett inlägg lite senare om kvällen/natten igår.

ÄNGELHOOOOLM !

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !

nu drar vi in till ängelholm :D SEEEEES DÄÄÄÄÄR :D

josse hääär (;

tjiiingeling ;d
josse som skriver, tesse håller på att fixa mitt hår, det blir najsiiigt :D
sen ska vi iväg någonstans, vi vet inte ännu, antinge båstad, landskrona, kristianstad, hbg m.m ;)
tobbe & emil kommer nog strax , hoppas vi ;p
men ska fixa hennes hår nu, chaarååå (;
JAG ÄLSKAR DIG THERESE SÅ SJUKT MYCKET ! :) hihi <3



innan ekebo festivalen förra helgen ;d jag & baby <3

fixing ;d

Sitter nu hos Josse, som har fullt upp med att fixa sig, ska snart våffla hennes hår :)
vi har precis ätit paj (: mums! väntar på tobias o emil, blev ändrade planer,
fast vi vet inte riktigt ännu vad vi ska göra ännu (; men ska fixa josses hår nu :)


här är några bilder från igår :)


<3


jag är meningslös !

if i could turn back time,
saknar dig så otroligt mycket.
önskade att allt var som förr.

Har gått 3 timmar nu & har inte hunnit med ett smack, isabell tog upp all min tid tills nu, då hon & micke skulle åka iväg till helsingborg på spa. Och förmodligen ska jag iväg till Josefin nu 2 eller så fort som möjligt iaf. Har inte ens duschat så jag har lite panik nu. Men jag kan ju i och för sig sminka mig hos henne. Jag ville bara säga att jag kanske inte kommer hem levande ikväll, haha låter hemsk men så är det! ska ha med mig 2 flaskor vin, 10 cider & en smirnoff ikväll. Men som sagt, det är ju feeeest !

Nu ska patetiska lilla jag gå och duscha & be min snälla pappa köpa cigg till mig.
sicket meningslöst inlägg, lalalala !
SEEEEE YAAAAA !
(mabey)

FINALLY LÖRDAG !

Godmorgon alla !

Precis glufsat i mig en makrill & äggmacka, medans jag kollat på gårdagens hem till gården ! Nu kom precis min syster hem också, då blir väl att retas med henne lite nu ;P nej men vi ska lira lite GH :D
Ikväll blir det ju K-stad med josse, emil & tobbsi :D

ge oss värmen tillbaka !


våfflar håret :)

Sitter nu här hos Josefin, hon fixar mitt hår, våfflar det :)
Väntar på att tobbe ska komma hem från jobbet ;P så nu sålänge blir det väll att jag fixar hennes hår med :)
Sen drar vi vidare till Helsingborg :D såå.. SES DÄR ;D


jag & josse på midsommar :)

nu är jag trötter efter timmar på väla !

Är nu hemma igen, efter att ha gått på väla i ungefär 3 timmar med mamma som "inte hittade" det hon skulle ha fråns jag & pappa sa att vi skulle vidare till familia, jo då visste hon exakt vad hon skulle ha och var hon skulle köpa det >.< snacka om att hon är jobbig. Men som tur var fick jag med mig hem lite saker också, en huvtröja, en kjol, bh & bikini och lite smått till nasse. Så snäll är hon iaf (a) . Var även inne på ikea och köpte en sån skohylla man sätter ner skorna i, ska ha den på mitt rum, så jag kan ha mina klackskor i den :D

Var ungefär hemma i klippan vid 15:50, så mamma släppte av mig i byn, då jag skulle möta upp isabell vid 4, så gick vi & handlade lite på systemet tills imorgon, och nu sitter man här. Ska om någon minut ringa Josefin & höra om allt är okej inför kvällen så jag kan komma till henne vid 6-halv 7 :) Måste ringa emil med, måste höra när tobbe slutar idag.


dagens outfit !

söta kjolen jag fick .

söt elr hur ? :)


Nu ska jag hjälpa pappsen in med min nya skohylla & även hänga upp mina nya grejer, och fräscha till lite här.

Puss sötnosar !
T♥


zoom zoom zoom zoom !

Som vanligt när vi håller igång så blir det alltid att vi tar bilder med zoom, vet inte varför med marika & pilla tycker det är skit kul, haha. 

         pillen                    carro                  marika                  tess

är vi inte snygga? (;

"förstår inte hur jag orkar gå upp såhär tidigt"

Shulelu på er !

Ovanligt att jag är uppe såhär tidigt då, eller vad säger ni? haha .
Har iaf precis klätt på mig & gjort lite kaffe. Ska och träna nu halv 9 så jag måste ju ha något som jag piggnar till av. Har inte sovit ett skit i natt känns det som, eller jag har inte det heller nästan. Kommer ihåg att jag vaknade vid 3 tiden, men kunde därefter inte somna om på en timme kanske. Åh det är så jobbigt. Men ikväll kommer jag väl vara så trött så jag förhoppningsvis sover hela natten. Det har typ varit så varenda natt nu denna veckan :/ 

dagens planer idag;

*   8.30-10.00, träning.
*   duscha & göra vid mig.
*  11.00- , åka till city gross, familia, väla, ikea med mamma&pappa.
*  16.00, åka och möta isabell på systemet.
*  18.00, åka hem till Josefin som precis då slutat.
*  20.00, äta på möllan :D.
*  21.30-, åka in till helsingborg och kolla på streetracet :D

Nu ska jag gå & bre mig en macka & dricka mitt gooda kaffe (; see ya !


Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky

Äntligen hemma igen efter 1,5 timmes träning med miss Hall !
Känner mig som vanlgit väldigt duktig (stolt), haha ! Men oerhört ofräsch, duschen nästa eller vad säger ni?

Emil och Tobias var här innan med, haha så härligt att se dem så glada, speciellt emil nu, efter allt som han går igenom. Vi kollade på foto som pappa tagit i lördags när dem var på 40-års kalas (min pappa är fotograf), dem följde ju tyvärr inte med till ekebo, men dem verkade ha haft så roligt så :) Men dem ska ju med till k-stad på lördag så det ska bli fett nice, sen blir det väl in till helsingborg imorgon med, på streetrace, men innan dess ska jag och josse äta en stor kycklingsallad hos snyggingarna på möllan, som hon lovat mig :D

Mår så bra av denna låten. guuud asså . !



Är sugen på lite fruktsallad ikväll med till south park, får se om jag har orken till att göra det sen då. Men först ska jag in i duschen och måste snacka med mamma också känner jag, har bråkat hela veckan nu, och det känns verkligen inte bra med stämningen som vi har här i huset just nu. Så ja.. Duschen kallar :)

Pappa, världens bästa kock !

Precis ätit nu, det var det godaste jag ätit på
länge ska jag säga er ! Lille pappsen hade gjort;
Päregrattäng & grillat kycklingfilé

Nu sitter jag här och väntar på att Emil & Tobias ska komma hit en sväng innan jag & Jossie ska och träna.
Nej nu ringer det på dörren :)

pappas delikata ! :)

Puss på er !


i'm so duktig :D

Är svin trött nu efter att ha stökit ungefär 20 lakan typ + alla mina kläder som har legat och bildat en rejäl hög i flera veckor ! Kan ni förstå hur mycket kläder det har varit ?! Men men, vad gör man inte för att tjäna lite extra money (; !

Innan vid 12 åkte jag & mamma in till väla, hittade en body + mascara & lite smått . Men satan vad mycket folk där var, gör inte folk något annat än handlar? man kan ju börja undra, fast.. jag avr ju också där så jag ska väl inte säga nått? haha .

Hörde från ann-caroline med innan att det var landskronakarnevalen nu i helgen med, men jag tror jag hellre åker till Kristianstad då . Har fått med oss Emil & Tobias nu med, så det ska bli super skoj :) Söte Petra ska ju också dit, längesen man träffade henne :)



Ska stryka lite mer nu, måste bara ladda ner det nya GH först (a)

Puss
T♥

Saknar vår vänskap

Godmorgon sunshines !

Själv har man varit vaken sedan 7 imorse. Ställde klockan på kvart i 7, men låg kvar och degade i sängen tills 7, då jag gick upp för att ta en macka & te, sen halv 8 cyklade jag ner till gymet och kom hem ungefär vid 9. Var lika skönt som vanligt, och bara älskar att gå upp tidigt på morgonen då jag tidigare blir trött på kvällen och kan lägga mig någerlunda tidigt, eller ja efter south park iaf, det får ju INTE missas! :)

Sitter nu och pratar med Matilda på msn, känns som evigheter sen, några veckor iaf, vi som var så tighta för 1-2 år sedan. Kunde inte gå en dag utan att vi umgicks eller sågs. Var nästan som syskon. Saknar verkligen det ibland. Förhoppningsvis ska vi gå i samma klass nu till hösten, och får umgås den tid vi har i skolan.


jag & matilda för kanske 2 år sedan :)

Vet faktikst inte vad som händer idag, kanske åka in en vända till Väla och se om jag kan hitta något som jag kan ha på mig till helgen? Måste köpa nytt smink med nu snart, känns som att det håller på att ta slut snart.

Är sugen på att spela lite GH nu, hörs senare :*

Puss på er !
T♥


Träning 4 gånger i veckan var det ja !

Puhh, kom precis hem efter att ha tränat i 1.5 timme. Riktigt skönt nu efter, så att säga. Har planer på att lägga mig tidigt idag, alltså direkt efter south park klockan 11, eller efter sex and the city klockan kvart i 12, äh får se när jag blir sömnig. 

Har nu också planerat att jag & Josefin åker till Kristianstad på tivolirock på lördags eftermiddagen :D SUPA SATAN ! Joddla ska ju vara där :D så självklart får man inte missa det, får hålla mig lugnt tills dess, haha ! Så ALLA kom dit :D Blir väl tälta & sånt mys med :) 

Vad ska jag göra nu då? Det hade varit smaskigt med en fruktsallad nu. Orkar jag göra? - Jajamensan ! Men först duschen tack :)

Älskade Josefin, bild från i julas tror jag.


Puss & Godnatt
T♥

Mönstring

Fick ett brev förra vecka från pliktverket, om mönstring.
Bara längtar tills jag går ut gymnasiet, och kan göra lumpen. Det är liksom det målet jag har när jag väl gått ut. Ångrar dessvärre lite nu att jag hoppade av skolan & istället då jag bara haft 2 år kvar i skolan, men sånt är livet.
Medan vissa då kommer att jobba skiten av sig av mina äldre kompisar & tjänar massvis med cash, så går jag i skolan :/, lite trist med tanke på hur mycket dem kan göra & unna sig med, medans jag lever på mitt fattiga bidrag. >.<

Äh, skit samma, ska iaf satsa på skolan nu som f*n ! så det inte blir som när jag gick i 1;an, 58% frånvaro? det är inget man kommer långt på direkt, nej till hösten ska det bli skärpning !


btw, saknar värmen !

MUMS, hamburgare

Nu har jag och pappa precis kommit hem från storköpet, köpte med lite sallad, tomater & hamburgare, mums !
Är grymt hungrig nu, och måste och hämta min cykel snart med, kommer ju INTE GÅ ner till simhallen sen när jag ska träna precis (a) hehe, nej så lat är jag :D

Måste åka & hämta min cykel nu sen ska jag äta.
Lite meningslöst inlägg men vafan, mitt liv är ju såå intresant, inte sant ? (; höhö !

Kallar ni det här Hjulning?

Vi kan säga såhår att, i helgen, alltså när vi var hos Josefin innan ekebofestivalen så skulle då vissa försöka sig på att hjula.
Exempelvis marika & pernilla, HAHA ?
Liksom bara kolla in pernilla (längst bak),hon lägger ju till och med ner sig på marken efter den så kallade hjulningen?

 
lyckas ? skulle inte tror det babes !


Sova längre is the shit

Godmorgon, eller ska jag kanske säga godeftermiddag?

Ja som ni säkert fattar så har jag inte gått upp fråns nu (inte bra). Vet faktiskt inte varför, la mig direkt efter "sex and the city" igår, alltså vid 12, så rätt konstigt, men hade såklart ändån satt klockan på kvart i 12 så jag skulle kunna se hem till gården som är min favvis, men efter det så somnade jag konstigt nog direkt igen.

Här är ingen hemma, vad jag ser & hör iaf, så blir väl att få gå upp och göra lite frukost, men vet inte redigt vad jag vill ha, en äggmacka kanske? är rätt hungrig så & den mättar perfekt !

Men vafan händer ikväll? hm, josse jobbar. Marika, Pilla, Emelie & Ronja är i spanien, Ann-Caroline är i Köpenhamn, Thea är i Norrland. AH ! jaja, får väl åka och träna eller nått.

Måste ringa Therese sen med om träningen till hösten, ska ju kanske inte gå kvar,men det beror ju på. Orkar bara inte pendla på mycket, 3 timmar, 4 gånger i veckan. Det blir för jobbigt. Det är riktigt synd bara.

Nu ska jag ta & göra lite frukost.

puss på er
T♥

bilder från ekebofestivalen

Här är några bilder från ekebofestivalen som var förra helgen.
Även några filmer kommer upp, men det får bli en annan dag när jag har mer tid.


Pilla & Carris , så söta :)

Emelie & majki var glada som vanligt !

Darling & jag
 
ego pic - ja visst !

sötnosarna på ingång !

Min Jossie ! <3

penilla posar ;P

Sen börjades det spelas lite.

Min väl brända cigg, haha !

<3

Älskar dig Pernilla Karlsson ! <3

Dem är så underbara

Här är en söt video på dem bästa, !
Josefin, Becki & Carro som sjunger litta på midsommar :)


Vet, dålig kvalite på videon :/

p-staven inhandlad

Idag har jag inte kunnat skriva fråns nu.
Varit i Ängelholm mesta dels av dagen med Josefin, Becki & Carro :) Var först och fikade på expresso house, sen gick vi och kollade lite i affärerna. Var ju hos ungdomsmottagningen också idag, snackade och så om vilka risker det fanns med p-stav och allt sånt, men jag har verkligen bestämt att jag ska ha det nu så dem kan itne säga emot & få mig på andra tankar. Beställde även tid till när jag ska sätta in den, den 4 augusti :) hämtade även ut den på apoteket redan idag,jävla va stor nålen var ;s haha kommer ju fan att få panik när den väl ska in . Sen vid 5 tiden åkte jag och Josse in till Klippan och tränade tills nu :D riktigt skönt !

Nu ska jag ta och värma lite mos och ta det lugnt vid tv;n.
Ni får inte missa skansen idag ! Dem bästa ska vara där, LASSE :D hihi.


äntligen inhandlad !

själva sprutan, som kaske är 20 cm lång ;s

Puss
T♥


Godnatt på er :*

Äh, det får bli imorgon jag lägger in bilderna, orkar helt enkelt inte nu, och där kommer några filmer med, så håll utkik ! Och det är sex and the city nu med så måste checka tv;n nu, sen blir det väl att slagga. Funderar på om jag ska ringa ett samtal med, men hm. Tror inte det är någon idé, inte lönt så att säga.
Hörs imorgon innan jag & Josefin drar in till stan :*

Godnatt & Puss på er !
T♥

så.. mätt och belåten !

åh, sitter här nu och smaskar i mig mina goda
mackor & ett glas mjölk.
Känner mig så nyttig idag :) Ska lägga upp bilderna snart, måste bara fixa lite saker här först & planera lite med josefin :)

Kände att jag får dela med mig av
mina goda mackor till er :)

Puss
T♥

vill inte få hudcancer :(

Har inte kommit åt datan fråns nu, eller
rättare sagt internet. Har ju åskat och hatt
sig här hela dagen så mamma vågade
inte ha igång det ifall ldet skulle slå ner.
Men nu är det igång igen :D

För övrigt har jag inte gjort så mkt vettigt
idag, förutom att jag precis kom hem efter
att ha varit och tränat (igen) med Josefiin
& solade också därefter som vanligt :)
Asåå jag får nog ta och sluta med det snart,
eller iaf ta ett uppehåll, lär ju få hudcancer             Mammas utsökta middag ! 
om jag fortsätter som jag gör (ups!), hihi :)          Grillat kött med vitlökspotatis.

Men nu ska jag gå och göra en makrill macka,
jag svälter ju nästan !
Sen hade jag tänkt att lägga in bilderna från i lördags med.

Puss
T♥

Lite nervös inför morgondagen .

Gud vad trött jag är nu, precis varit och tränat & solat.
Tur så hann man sova någon timme efter vi var och vinkade av my darlings.
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jo käka, är SVIN HUNGRIG !
Sen blir det väl att gå och lägga sig igen, denna dagen var planerad för att sova länge så :D
Måste till Josefin också, men det gör jag nog vid 6 tiden när hon kommit hem från jobbet.

Btw, ska in till Ängelholm, till ungdomsmottagningen
imorogn med Josse, hon har beställt tid men
jag ska dit och snacka, eller bestäla tid om
man måste det innan. Ska ju sluta med mina
p-piller nu, och sätta in en p-stav istället. Är
dock lite nervös för det, men har inget problem
med sprutan så :) Men det kan ju vara farligt
också, om den typ åker in i själva kroppen.
Någon annan som har det?

Puss
T♥

Hatar att ta farväl .

Uppe med tuppen !
Nu har jag precis duschat och jag känner mig för en gångs skull fräääääsch ;P
Om 20 minuter kommer marika och hämtar upp mig, ska ju med dem till åbyplan.
ÅH, kommer sakna sönder mig nu asså.
Kommer fan räkna ner dagarna tills ni komer hem igen, haha !
Nej nu ska jag ta och föna mitt hår, så dem inte ska behöva vänta på mig, som jag inte tror att dem gör heller, så nu must i hurry :P


love you, always !

Puss på er !
T♥

myskväll :*

Kom hem från syrran för en timme sen ungefär, spelade xbox, monopol, och beställde hem mat, värsta mys ikväll :)
Ja inatt åker ju töserna till spanien, så ska till resteamet vid kvart i 5 inatt för att vinka av dem, kommer sakna er så otroligt mycket, fast att det bara är en kort tid ni kommer att va borta så kommer jag ändån att sakna er till max, och oroa mig var minut, så rädd att något kommer hända er något, kan ju vara vad som helst, iaf jag älskar er, marika & pernilla, ni betyder mest för mig !

har fortfrande inte hunnit hämta min saker hos josse, därför inga bilder kommit upp än, ska försöka göra det imorgon också, men här kommer några bilder som jag tog med mobilen :)


Bild sen igår,vackra Olle Jönsson på scen ! HAHA :*

Carro, jag & emelie stod framför Danne ett bra tag med :)
Snacka om att man blev hes efteråt. hihi !
 
hihi, bäst som är vann man ju alla gångerna :D

Ska in i duschen nu, det blir väl ändån ingen sömn nu innan man ska upp igen, blir väl att sitta och luffa sig på msn med Pernilla ;P haha ! Kommer lägga in en rolig film med senare i kväll/natt :)

Puss
T♥

Kvällen igår var såå underbar !

God eftermiddag sunshines !
Hoppas ni mår bra, för det gör ju  dock inte jag !
Nej, det blev alldeles för mycket igår, men som sagt jag har ju bara mig själv att skylla på det, eller ja vissa tvingade ju i en det, genom att spela kort, haha ! men annars var det skoj som fan.
Kollade både på Lasse Stefanz, Danne Stråhed & Joddla, as kalas bra !
Ville ju egentligen till Kivik ikväll, där Lasse med ska spela ikväll, men det får jag stå över, får helt enkelt vänta till malmöfestivalen, då dem spelar, blir väl att ag får kolla själv då, marika hon kommer väl bara stå vid Joddla då om dem är där samma kväll det vet jag inte,får inte hoppas på det :) hihi.

Min pappa är så snäll, tagit hand om mig nu hela morgonen, och vi hade tänkt att gå till mig syster sedan för att umgås, eller det blir väl som vanligt, pappa & micke dem sitter framför tv;n och spelar xbox hela kvällen och jag & isabell vi får roa oss med något annat, men ska iaf testa det nya guitar hero som dem köpte när vi var på väla förra veckan, ska bli intressant och se vem som vinner :D haha ! Sen blir det att antingen köra in till helsingborg och äta på kinaresturang eller testa den nya asiatiska resturangen här nere på storgatan, ska bli gott i vilket fall som helst :)

Åh just det, bilder från igår kommer upp senare när jag hämtat mina saker hos josefin.

Ska in i duschen nu hade jag tänkt, är inte så speciellt fräsch nu, och har fullt med skrapsår på hela knäet, så får ta och tvätta rent det nu :)
Hörs antingen efter jag kommit hem från josse, eller senare ikväll när jag kommit hem från min kära syster :D hihi.

Puss på er alla !
T♥

EKEBO NÄSTA !

Tja gott folks :P sitter hör hemma hos josse nu och ör askalas full ;d jeje hörxs imorgon :D
Puss på er syggingarr ;)

Josefin nästa !

Så nu sitter man här hos marika, och precis gjort vid håret :)
Pappa kommer och hämtar upp oss hlv 6, för att köra oss till källna, till Josse :) Men inom statiol först och köpa lite cigg nu till kvällen (;
Nej nu ska jag lägga på ett lager till med mascara :)
Hörs antingen hos Josefin eller imorgon, och då kommer det upp en jädrans massa bilder med kan jag lova er :D
Hoppas ni får en underbar kväll, för det kommer jag iaf att ha :D !

Puss
T♥

DUSCHEN NÄSTA !

Nu är jag hemma igen :) riktigt skönt att lägga sig ute i solen och bara kunna hoppa ner i poolen sen !
var ute och gick en runda med Zorro med :) Sen skulle vi bada med det ville inte han :P haha.
Sen skulle vi sätta upp badminton nät och sånt, haha ! men jag sköt jag upp en boll på tket, så kass som jag är :(
Nu ska jag in i duschen och sen göra vid mig, måste skynda mig, ligger lite efter redan. haha !

Här får ni några bilder (;


sööta Zorro !

När vi skulle bada, men Zorro vågade inte gå ner mer än till första trappsteget, den fegisen :P hihi

Puss
T♥

ÄNTLIGEN LÖRDAG !

God morgon;
Vaknar upp efter en sömnlösnatt, efter att bara legat och grubblat hela natten.
Bara tanken på hur stressig denna dagen kommer att bli, har redan städat här och ska snart hem till marika och sola & bada, sen får jag väl sticka hem vid 2 tiden för att börja göra vid mig, sen dra och käka hos marika och dra till josse vid 6 :) Komemr bli så kuuul ikväll asså :) hoppas vi ses där gott folks !
vad har ni annars för planer för ikväll?

Pappa har precis varit på systemet nu och köpt lite gott till mig, måste också sätta in min dricka i kylen så den hinner bli kall tills vi ska åka, nej nu måste jag snabba mig iväg till my darling !
Hörs när jag kommer hem från majki.
Puss på er !
T♥


Veckan låt !

IM BACK :D
Som sagt så sööög jag på kubb med, haha som på allt annat ja !
Isabell försökte med fläta min lugg precis, men det gick ju itne så bra precis !
Försökte själv innan men det gick ju bara sämre ;s
Förhoppningsvis kommer marika hit snart, så hon får öva lite tills imorgon.
Kan inte fatta att det bara är 1 DAG kvar :O Åhh, herregud :D


Här kommer veckans låt, som spelas på min data konstant 24/7.. typ .. :D



Puss
T♥

Familjen är vikigast !

Det tog lite längre tid att äta än väntat, men när hela familjen är samlad såhär så får man ju passa på att umgås så mycket man kan. Jag är bara inne lite snabbt på datan nu, vi hade tänkt att spela lite kubb nu så det blir ett kort inlägg med lite fler bilder istället :) Iaf min syster var ute med nasse ett tag, kommer några bilder på snyggingen med :)
Vad hittar ni på ikväll då?


 
                 
                             har jag inte världens sötaste kanin ? :) 


Isabell och micke höll på med någon tönt video under hela måltiden :)
Min älskling skulle såklart också vara med och äta :)
Så jädrans gooootttttttt !

nu ska jag kila ut & spela kubb, som jag äger på "nooooot", men kan sabba för dem andra i mitt lag annars :)
Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi senare ikväll :*
Puss
T♥

Handels programmet, ja tack !

Jo förresten, fick ett papper nu i veckan om att jag kom in på Handels programmet på åby skolan nu till hösten :D
För er som inte vet, så ska jag gå om, när jag gick ut nian, så hade jag inte värsta grymma poängen precis, men lyckades ändån att komma in på samhälls programmet, men det var ju inte det bästa jag gjort här i livet precis.
Nej, det var helt enkelt inte rätt linje för mig, så jag hoppade av i februari, och praktiserade istället i 1;an på handel, det var då jag bestämde mig för att, detta vill jag gå! Var faktiskt roligt att vara med där, och får ju självklart fortsätta att läsa matte, vilket jag älskar! men gör man inte det i varje linje? haha. Men iaf, det var ju egentligen meningen att jag skulle fortsätta på iv, men nej tack, det hoppade jag gärna över.


jag & my darling pillen, när jag gick i 1;an på samhäll .

Så nu vet ni det, ni som undrar :)
Nej nu kallar min kära familj på mig, nu är det mat :)

Puss
T♥

Bruna & fiina !

Woho ! brände mig inte idag, som tur var, annars hade ju typ allt varit förstört imorgon, eller inte. haha !
Ja, som ni kanske fattar så kom vi precis hem från stranden, skit skönt, jag och marika vi hade vår sprayflaska att svalka ner oss med, när det började bli för varmt :) har fåttfärg också kan jag lova :D funderar nu på om jag ska sola imorgon innan? så svårt att sminka sig samma dag som man solat tycker jag, huden blir så torr, fast att man smörjer in den. Så det får väl duga med det som det är nu :)

Som sagt EN DAG KVAR :D ! längtar så jävla mycket !
Typ som när vi skulle till sundspärlan som var i mars & kolla lasse, inte lite mycket man längtade då asså, och det blev en kanon kväll, så får hoppas på det imorgon med :) Efter ekebo blir det efterfest hos Jossan :D blir väl att sova i tält också, om det nu blir något sovande det får vi allt la se ;P

På måndag åker ju mina älsklingar till Spanien också :( kommer sakna er fett möö ! Men nu ska vi inte vara såna :) ni får sola & festa lite för mig med (a)

Ikväll vet jag inte vad som händer, mest att planera inför imorgon.
Hampus ville att jag skulle komma och tälta med dem ikväll, men det hinner jga tyvärr inte, har för mycket att göra, och ska upp tidigt imorgon, så det får bli en annan dag hoppas jag, förlåt :/
Hatar att svika mina vänner, även om det händer ofta så mår jag så dåligt av det efteråt, så tro inte att jag är glad & lycklig över att jag "dissar" chanser att vara med.
Nej nu ska jag inte sitta här och tråka ut er längre, ska in i duschen nu, klockan 6 kommer min kära syster & micke hit och äter grillat, jag ska grilla majskolvar (a) så gooooot :D
Och syrran sviker ju imorgon som inte ska med till ekebo, men det får hon ta igen sen på sundan i oktober :D Och dååå jävlar ska hon bjuda hela laget runt :D haha, ja man kan ju alltid drömma (a)

    
           
 marika älski på stranden <3                                   

Nej vi hörs senare när jag ätit !
Puss
T♥

Till Råbocka :)

Godmorgon på er :)

Nu ska jag snart kila ner till åbyplan, för att ta bussen till ängelholm :)
Ska till stranden med majki girl ! blir antingen Råbocka eller klitter får se .
Har även gjort egen mat som jag ska ha med mig, eller ja gjort bullar (stolt) :D
Hörs när vi kommer hem, kommer bilder då med :D

Puss
T♥


nytt "sex and the city" faaan :D !

Äntligen hemma .. ! GUUUUD så trött man är ! (suck)
Var precis hemma hos marika, spelade mario kart & försökte fläta varandras lugg.
För vi tänkte ha det nu på lördag, om det nu går så att säga, ja det märks ju att vi inte är några framtida frisörer iaf.
Men med lite mer träning imorogn på stranden så sak det nog gå bra på lördag ska vi se :D
Annars så har jag i stort sätt solat hela eftermiddagen, så fett nice, börjar nå mitt mål nu :D
Sen vid 4 var jag & mamma och plockade jordgubbar i kvidinge, som jag hade tänkt att jag skulle smaska i mig nu till sex and the city, har verkligen börjat gilla den serien nu, följer det i stort sätt vare dag nu, innan avskydde jag det, och slog över varje gång det visades (kanske för 2 år sedan) men får ju inte missa det sista av south parlk nu :)
Sen duschade jag en snabbis och så kom isabell & micke och hämtade mig, så körde vi in till väla, hon skulle hämta sina glasögon som hon hade beställt, och så passade vi på att äta på Graffitti med, såå jävla gott, tog bakad potatis med kyckilng & curry som vanligt, tror inte jag har ötit något annat därifrån asså, eller jo en baguette men den var också med kyckling & curry :D haha, sen körde vi och handla på city gross :) och snabbt in på familia och där fick jag en sån mjukisdress :)




Men vi hörs imrogon :) nu kallar tv;n !
Puss
T♥

Torsdag

idag känns det verkligen att man har sommarlov,
solen skiner & varmt väder. Ska ut och sola nu hade
jag tänkt, men tänkte att jag skulle ringa Josefin först !

Vaknade 8 idag, skulle följa med mamma till
citygross, köpte hem jordgubbar & en massa
tidningar som jag ska ha nu när jag ligger och
steker i solen :DIdag händer det väl inte något
speciellt, utom att jag skamed pappa till kvidinge
senare vid 4 och plocka jordgubbar :)

Och ikväll var det tänkt att jag skulle träna ett tag,
får se om det blir av, om någon har lust attt hänga
med, annars blir det väl att sticka dit själv, kvittar ju :)
kanska sola solarium med (a) NEJ, inte bra, kan ju
lika gärna sola ute nu när detär så fint, men vill
verkligen bli brunare nu till lördag, ähh, fårsen,
kanske blir stranden imorogn med med marika om
det blir lika fint väder som idag, så det räcker nog
med det, och skulle osla på lördag förmiddag
med, haha hudcancer nästa ja ! :P

Nu ska jag ringa Josse & höra hur det går för henne på jobbet :)
Puss
T ♥



NATTI NATT

PUHH ! kom precis hem från Josse, varit ute och gått en lång runda i fiiina källna :) sen skulle jag ju solat, men då var där stängt, så fick cykla hem då , och nu sitter jag här, men bara 20 minuter till typ, sen ska jag fixa lite fruktsallad & kolla på south park :D sen blir det väl sängen :)

Puss & Godnatt på er !
T

Till Källna !

Josefin ringde precis, hon hade kommit hem från jobbet nu, så nu är det brått !
Vi bestämde att vi ej skulle träna idag, utan ut & gå istället i källna, så hade tänk att ta bussen nu om en halv timme.
Så måste fixa lite här nu och sen cykla ner till åby plan snabbt som fan :P haha .
Höres senare när jag är hemma : )

Puss
T

SOL SOL SOL !

Nu har jag kommit in, efter att ha solat sen 1, då hem till gården slutade :D
SKÖÖÖÖÖNT som fan var det, hade min minifläckt som jag köpte igår det, annars skulle jag aldrig kunna ligga ute så länge :)
Nu sitter jag och snackar med pernilla om lite strunt, väntar även på att josefin ska komma hem från jobbet, så vi kan åka och träna :) funderade även på att ta en tur inom solariumet sen efter det med, måste ju lägga på mer färg nu innan helgen. GUD SÅ KUL DET KOMMER ATT BLI ! <3

Nej nu ska jag ta något att äta, kanske har jordgubbar hemma ? (a) well, återstår att se :)
Puss
T

TÄVLAR !

                 
                   

Jag är med och tävlar om ett par jättesöta hotpants i Emma och Abbys blogg! Hotpantsen är sponsrade av Ingelita. Hon har även fixat så att hennes läsare får 10% rabatt om man handlar hos Ingelita, det enda man behöver göra är att skriva in koden: enlitentax.blogg.se, bra va? Om ni också vill vara med och tävla så klicka här! 


ut och sola :)

God morgon !

Nu har jag vaknat av att min cpe katt var hungrig och självklart hoppar han upp i min säng och lägger sig på mitt huvud >.< alla jobbar här hemma så självklart var det ju jag som fick mata honom, ahh hatar det . haha nej så taskig jag är ;P
aja, skit fint väder idag så får väl passa på att gå ut & lägga mig i solen ett tag, innan alla molnen kommer..

Hörs senare :)
Puss
T


Ingenting blir som man tänkt sig !

Såå hemma igen.
Hmm, blev ändrade planer, kristina var tydligen inte där när vi kom, och jag pallar inte vänta längre på dessa jävla extensinons asså ! så jag och pillisen körde till matöppet och köp brun hårfärg, och hem till henne och började lägga i 5 slingor direkt, sen klippte hon även mig :) tyckte det blev rätt bra iaf, men ja, lär ju ångra detta senare och bleka över det, men sålänge det är såhär så ska jag vara tacksam, tack pernilla :) <3

men kan inte fatta att jag vågaade göra detta, skulle egentligen bara ha extensions ju men aldrig att jag skulle färgat mitt hår bara sådär annars, haha jaja men nu är det gjort så ja vad kan man göra ;s

Sen efter det skulle jag ge igen genom att klippa pernillas hår med :P haha men misslyckades :( tycker jag iaf, tycker det blev ganska bra :? hoppas du blev nöjd med det iaf pillen :)

Så nu sitter jag iaf här, och lär väl göra det ett tag med, iaf till klockan 10 då south park börjar :D
Sen blir det väl sängen för min del, ska upp tidigt imorgon hade jag tänkt, måste träna, sen hjälpa mamma här hemma, och förmodligen skulle det bli fint väder imrogon med, så kanske blir till att sola lite? mja får se :D Sen vet jag inte vad som händer på kvällen? mabey hem till marika, hon köpte ju det mariokart till wii idag :D haha sån spelnörd som jag är måste jag ju bara testa det liksom :P

 
Tänk att jag känar pengar på att bli slingad, jag känner ju mig som en kändis


Puss
T

Till kvidinge !

Hej på er !

Nu har jag precis kommit hem från väla, blev inget köpande idag förutom en liten fläckt, haha men som sagt marika josse & pillan har tvingat mig att spara till utlandsresan som kanske kommer infalla i november :)
Nej nu måste jag hinna äta innan jag ska till kvidinge, ska sätta i mina extensions idag ju :D får bild på hur det blev sen :D ska vara där 6, och ska inom pernilla innan så får väl köra om max. 20 minuter ;s stress stress stress !

Höres !
Puss
T

RSS 2.0