South park !

Såå.. nyduschad & fräsch :)
Ligger nu och kollar på south park ! :D
såå skööna dem är :D HAHA
Innan var jag och Jossan och tränade, såå nice ;P efter det stack vi och solade :)

Imorgon blir det träning klockan 6 elr 7, får se vilket jag orkar :P sen blir det väla med töserna vid 10 tiden :)
Sen in till stan också om jag hinner, ska ju vara hos frissan vid 6, så får allt se :) 

Nej nu ska jag kolla klart på south park :D 
Hörs imorgon gott folks.
Puss & godnatt
T 

Duschen kallar !

Kom precis hem, hinner inte skriva mer nu.
måste fan in i duschen asså ;P haha

Hörs senare :*
Puss
T

träning 4 gånger i veckan, ÅHJA !

Kom nyss hem från simhallen, tränat i en timme nu med ac :) gud såå skönt nu när man väl är hemma ;P haha blev tyvärr ingen solning, men eftersom jag och Jossan ska träna sen vid 7 när hon kommit hem från jobbet så kanske vi hinner med solningen då? aja får hoppas på det iaf, gäller att vi är kvicka då :P

Nu måste jag in i duschen och göra vid mig snabbt som tusan, för att sedan sticka upp till isabell & mikeal :)

Och förresten så har jag och ann-caroline satt upp ett schema för hur vi ska träna nu i sommar, och eftersom hon jobbar så ska vi träna 4 gånger i veckan klockan 6 :D haha, kommer man att orka det må tro? vi får la se hur det kommer att bli :) Annars får det väl bli att träna med någon annan istället, inget kul själv ju.


tänker på dig<3

Hörs senare :*
Puss på er !
T


Måndag !

Morsning ;p

Nyss vaknat, sitter här och väntar på att hem till gården ska börja, måste fixa något att äta till det med, pizza kanske ? haha, Sen blir det väl att sitta framför tv;n hela dagen då, eller nej när Ann-caroline kommer hem från jobbet skulle vi nog åka och träna & sola med :) får se om jag orkar, så satans trött asså, sov nästan inget inatt, la mig vid 1 tiden men somnade kanske inte fråns 4, och vaknade x antal gånger under natten också ;s Men ja, ikväll blir det att åka hem till syster och fira hennes sambo micke ;p får väl hoppas att hans bror också kommer då ;) höhö !

Igår var jag hemma hos marika i stort sätt hela dagen :D Haha satt och spelade sims i poolen i några timmar, sen stack vi upp till storan och handlade lite gott ;P Och på kvällen blev det att spela monopol, och så kass som jag är utklassade hon mig >.< haha gud vad jag älskar den tjejen :)<3

nu ska jag fixa något att äta, tv;n kallar om 5 minuter så får skynda mig på :P

Puss
T


Söndag ,

God morgon !

Och jag som skulle sova till 2 idag, hm inte mycket man kan göra åt det.
Idag händer det väl inte ett skit ! Ovanligt en söndag? nej inte precis.
Blir väl till att glo film eller nått, nån som har ett bra förslag?
Äh pallar inte sitta här mer nu ;P



ÅH, bara 5 dagar kvar nu :D

Puss
T


hemma från helsingborg !

Hallåj !

Nu har jag precis kommit hem från Helsingborg, blev en lyckad kväll så att säga.

Men nu till min dag, ja som sagt, efter att jag hade vaknat så drog jag, mamma & pappa in till familia där jag inhandlade ett par linnen & en huv tröja, ska även testa den nya solskyddsfaktorn dem visar på reklamen hela tiden ;P
 
Sen körde vi inom kvidinge och plockade JORDGUBBAR :D fy fan såå gott !
Sen var det snabbt in i duschen eftersom jag bara hade 50 minuter på mig att göra mig iordning, men som tur ökade det till 3 timmar istället, då vi valde att ta bussen vid 8 istället :) Men i Åstorp hände det inte så mycket, så först drog vi in till Hyllinge där Jossan & Louise skulle tvätta bilarna :P haha och efter det drog vi in till Hbg och kollade streetrace :D Men som förväntat kom polisen och avbröt det så vi tog tåget in till Åstorp och var där ett tag, sen bussen hem, kom hem för några minuter sen, ska bli såååå skönt att få sova, ska typ sova till 2 imorgon eller nått , det behöver jag verkligen asså !
Och tack alla för ikväll <3


Louise & Josse tvättar litta ;P

Puss & godnatt på er !
T

LÖRDAG :D

Godmorgon :)

Nyss vaknat :D blir att göra vid sig nu också snabbt, ska liksom in till hyllinge om ½ timme och handla på familia, och sen en runda in till åstorp också, mamma ville kolla lite på marknaden :)
Ikväll blir det väl antingen torpadagarna i åstorp eller fest i hästveda, ja eller båda :D får snacka med dem andra sen och höra vad dem vill hitta på ikväll :)
Igår var vi ju i åstorp och åt på roma :) oj shit ! trodde vi såg han fredrik i "bonde söker fru" så jävl lika, så carro tog registreringsnummret och ska kolla upp om det var han ;P haha ! Sen efter det körde vi in till hbg, och skulle kolla på steetrace, haha så kuul det var :P men det blev inget för polisen kom men iaf ;P 

                                               igår innan helsingborg :)


N
ej nu ska jag klena på lite smink.
Puss
T

ut och äta :)

Så nu är jag klar och vidgjord !
Väntar nu på att Jossan & Carro ska komma och hämta mig :) Sen och hämta marika oxå såklart !
Blir att åka och äta någonstans sen in till helsingborg eller kanske till åstorp först, vi får se :D orkar itne stanna i klippan iaf , den saken är säker ! haha.
Hörs sen, ska spela lite GH nu så att tiden ska gå snabbare, sån nörd jag är jag svär ;P


Puss
T

Bestefar og jeg :D



Haha, så skön :D

;D

Tjingeling !

Kom precis hem från byn , eller rättare sagt kvidinge :)
Snackat med kristina och så, blev att vi tar det på tisdag istället, då hon hade mer tid.
Blev ingen träning idag heller, utan jag & josse solade ett tag istället, härligt :)
Nej nu måste jag in i duschen så man blir lite fräsch.




jag och josefin på emil's 18-års fest :)


Puss
T

Fredag

Godmorgon :)

Ja jag vaknade precis. öhh..
Skulle egentligen åkt och tränat nu, men det får bli senare vid 1-tiden, och antagligen följer Josefiin också med då eftersom hon är ledig idag :D
Måste som sagt till frissan idag med, ska snacka om hur hon ska sätta i mina exensions imorgon, funderar på om jag verkligen vill ha rosa & inte typ brun eller någon vanlig färg istället, ähh får se, iaf så måste jag hinna med det innan 4, så får se om mamma eller Isabell vill köra mig annars får jag ta bussen in där >.<
Men aja, ikväll blir det antagligen in till Helsingborg med Jossan, och kolla streetrace :D Annars vet jag inte vad vi hittar på, blir väl att ta det lugnt nu i helgen iaf, måste ju fan spara sig till nästa helg :D då jäääääääävlar !
N
ej nu hinner jag inte sitta här mer, ska in och duscha och snabbt som fan göra vid mig, sen ska jag med mamma till farmor en snabbis eftersom att hon fyllde år igår.

1 vecka kvar nu :D

Puss
T

Första inlägget !

Såå.. nu har man skaffat sig en blogg också :) bättre sent än aldrig som man säger.
Idag har man inte gjort så mycket mer än att legat och degat framför tv:n hela dagen, har faktiskt hjälp till mamma att städa här med (Y) Men just nu kollar jag på south park, åh gud vad det är bra, mår såå bra av det !
Nåja, jag är så trött så det finns inte, funderar på att gå och lägga mig om ett tag(?) Ska nämligen upp tidigt imrogon och träna hade jag tänkt, sen måste jag åka in till kvidinge också och snacka med Kristina om mina extensions :)
Men men, snart helg ju, fy fan va gött :D Vara med mina sötnosar då <3


Puss & Godnatt !
T

RSS 2.0